KONTAKT

KONTAKTA OSS

Söker du ekonomitjänster ?

 

Vi finns nära Kista Galleria. Vår affärsidé är att erbjuda kvalificerade

 

redovisningstjänster, företagsekonomisk rådgivning, skatterådgivning

 

samt enkla juridiska tjänster åt fysiska personer samt mindre och

 

medelstora företag.

 

Vi är medlemmar i SRF vilket innebär att vi erbjuder kvalificerade

 

tjänster.

 

 

Besöksadress: Danmarksgatan 2, 1r

Postadress: Nordkapsgatan 9 BV 164 36 KISTA

 

 

Tfn: 08 121 480 11

Fax: 08 632 07 10

Mobil: 073 742 3054

 

info@juredo.se

Byta redovisningsbyrå & Priser

Att byta bokföringsbyrå kan kännas svårt. Men rent tekniskt är det ganska enkelt. Om du byter mitt i ett räkenskapsår behövs bara en fil med det som är bokfört för året samt materialet. Filen kommer läsas in i det nya systemet - du kommer inte betala Juredo för att lägga in allt på nytt.

Du kan välja om du vill scanna in det som ska bokföras eller lämna materialet fysiskt. Du gör vad som passar dig bäst! Jag har jobbat med papperslös bokföring och även det traditionella sättet med papper upp till näsan.

Du kan välja att betala per timme eller en fast månadskostnad. I en fast månadskostnad så baseras priset på hur många verifikationer som ska bokföras, om du väljer till lön, kundreskontra, leverantörsreskontra etc. Vi kommer överens om hur ofta jag ska jobba för ditt företag - varje vecka, en gång i månaden eller kanske någon gång i kvartalet?

Timpris enstaka bokföringstimmar kostar 450 kr

Exempel på en fast månadskostnad:

Du har max 20 verifikationer, fakturerar max 10 kunder och får in max 10 leverantörsfakturor på en månad. Jag utför all bokföring, avstämning, deklarationer, rapportering, betalningar och ger rådgivning. Pris för ett sådant företag per månad: 1 790 kr (Om det blir mer eller mindre ändras offerten efter avtal). Spara pengar genom att sortera dina verifikat själv, lägg dem i datumordning, häfta upp kvitton och sortera månadsvis.

Samtliga priset är angivna exkl. moms. Faktureras i efterhand med 20 dagars kredit efter godkänd kreditprövning.

E-post: tarek.ouchikh@juredo.se

Juredo 2012 © All Rights Reserved